Računovodstvo je naša osnovna djelatnost i gotovo dva desteljeća neprekidno i neumorno unapređujemo procese kojim možemo biti servis koji postiže dnevnu ažurnost knjiženja i izvještavanja. Smatramo da je to jedini način stvarne racionalizacije vremena i resursa i dobrog upravljanja poslovanjem. Veliki oslonac u našem radu je informatička podrška i internet komunikacija. Bilo osoba bilo podataka. I zbog svega toga, naša strategija je stalni razvoj i stručno usavršavanje.

Volja s kojom radimo svoj posao je zajednička motivacija i razlog zašto nikome nije teško dolaziti na posao. Iako često čujemo da je to "zadnji posao koji bi ikada radili". Mi vjerujemo da i vlastitim primjerom dokazujemo da je to lijepi i zanimljiv posao.

Često zbog svakodnevne inercije novih rokova i zadataka ne razmišljamo što je sve dobro i sada i iza nas. Ali zato jednom godišnje pobjegnemo na par dana i uživamo u izletima i sadržajima bez rokova i bez zadataka. 

A kada smo knjigovođe a kada smo računovođe? Knjigovodstvo se događa na mjestu poslovne promjene a računovodstvo je financijsko izvješćivanje i obračuni. Najvažnije je da su procesi povezani i da su dio organizacije financijskog poslovanja kojeg planiraju i određuju uprave poslovnih subjekata.  Komunikacija i suradnja su ključni faktori uspjeha. 

Porezne novosti